Hopp til innhold
Search
Søk etter:
Meny
Bestilling
Ansatte
Ris og ros
Close menu
Meny
Bestilling
Ansatte
Ris og ros
Search
Toggle menu
Søk etter:
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dato
*
Dagens dato
Navn
*
Veronika Bye
Veronika Bye
Stian Kooyman
Magnus Børset
Trine Sveen
Synne Løset
Carina Romundstad
Uma Børset Bakken
Milla Skjølsvold
Kristi Fugelsøy
Lucas Halsetrønning
Alexander Rise
Oppstart
*
Slå på Rikstoto
Logg inn på kasse (Bruker: 10 - Passord: yx1234)
Slå på lys i butikk (Sikring 36 i sikringsskap om strømmen ryker)
Slå på pølsegrill
Slå på pølsebrødgrill
Slå på lys i Trollkroken
Slå på oppvaskmaskin
Slå på lys i baguettedisken
Slå på vaffeljern
Slå på heveskap
Slå på pizzaovn
Slå på Merrychef
Slå på stekeplate (grill)
Slå på frityr
Slå på vaskehallen
Lås opp dør til kunder
Førsteprioritet mat
*
Steke og smøre baguetter til å ha i baguettedisken (start med 8 lyse og 8 grove) Stekes på 170 grader i 12 minutter.
Steke vafler (6 stykker skal alltid ligge i display)
Heve og steke boller (bollene skal heves i 30-40 minutter før steking) Steking på 170 grader i 8 minutter. Ha på eggspray FØR steking.
Ta opp frøloff og horn. Skal tines i 1 time på benk. Smøres og pakkes inn i plastfolie. Holdbar i 3 døgn. HUSK DATO!
Ha pølser på pølsegrill, start med 2 grillpølser og 2 baconpølser.
Heve pizza som står i pizzaskap, disse skal merkes i pizzaskap på kjøl. (brukes først)
Heve nye pizza fra frys. (Skal heves i 2 timer, og deretter inn i pizzaskap på kjøl)
Kutte grønnsaker og salat til garntyrdisk (Bytt ut det som ikke er fint)
Gjørelister
*
Steke kyllingkjøtt (skal avkjøles før den legges i boks)
Rulle baconpølse (ved behov)
Fylle på med brus og varer i butikk
Etterfylle kaffebønner, kakao og melkepulver i kaffemaskin
Fyll på med pizzaesker, baguetteskåler, takeawaybokser, burgerark og pølsekano.
Se over frysevarer, trengs det mer pølsebrød, burgerbrød, kyllingkjøtt, marinert biffkjøtt, bacon (HUSK DATO)
Fylle opp kjøleskuffer og fryseskuffer. Alt skal fylles opp!
Tømme søppeldunker inne og ute.
Begynner det å bli lite baguetter i disken? lag opp 3 lyse og 3 grove.
Vaskeliste, skal gjøres hver dag.
*
Vask glass i pølsedisk (Glass clean og papir)
Vask kaffemaskin i butikk (bøtte med zalovann og blå klut)
Vask gulvet i butikken
Vask kundetoaletter skikkelig, og fyll opp med toalettpapir og tørkepapir.
Vaske baguettedisk utvendig (Glass cleaner og papir)
Vask og hold det rent på benker (kjøkken)
Vask rundt kasse, hold det ryddig og pent.
Vask topp på ketchupflasker
Vaske bord i Trollkroken
Vaske kluter og mopper (90 grader) (Kluter for seg selv, og mopper for seg selv)
Bytte ut klut i ren sone i oppvask, og vaffel
Vaske frityr og stekeplate. (vegger og ventilasjonshette)
Send inn